Головна » Новини та події » Новини » IV МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ

45 - IV МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ

16–19 квітня 2013 року в Києві (ВЦ «КиївЕкспоПлаза») відбудеться  IV МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ – масштабний комплексний захід інноваційного напрямку галузі охорони здоров'я України, який об'єднає велику цільову науково-практичну програму, школи, виставки та спеціалізовані експозиції і стане міжнародною платформою для обміну досвідом та підвищення кваліфікації фахівців охорони здоров'я.

Організатори Форуму — Міністерство охорони здоров'я України, Національна академія медичних наук України, Національна академія наук України, Державна служба України з лікарських засобів, Компанія LMT при сприянні медичних асоціацій і громадських об'єднань, вищих навчальних медичних закладів України.
До IV міжнародного медичного форуму ДУ «Інститут медичної радіології ім. С.П. Григор’єва НАМН України» підготував експозицію, в якій висвітлені досягнення інституту із розв’язання актуальних завдань радіології та суміжних дисциплін, ефективного впровадження медичних технологій у сучасну клінічну практику в Україні. Будуть запропоновані нові заходи з організації зовнішнього дозиметричного контролю гамма-терапевтичних струменів на основі поштового ТЛД-аудиту, нові підходи до медичного менеджменту та плани дій у випадку радіологічних аварій різного масштабу з урахуванням сучасного світового досвіду, нові методологічні прийоми в галузі біодозиметрії і цитогенетичного моніторингу опромінених осіб.

19 квітня (з 11 до 14 год.) передбачено проведення семінару «Проблеми низьких доз іонізивного випромінення: міфи і реальність», на якому з доповідями виступатимуть фахівці ДУ «Інститут медичної радіології ім. С.П. Григор’єва НАМН України»:
1. Радіологічні ризики, пов’язані з медичним опроміненням (чл.-кор. НАМН України, проф. Пилипенко М.І.)
2. Прямі та опосередковані генетичні ризики опромінення в низьких дозах (д.б.н. Мазник Н.О.)
3. Рівні опромінення пацієнтів у рентгенодіагностиці та шляхи їх зниження
(чл.-кор. НАМН України, проф. Пилипенко М.І., к.б.н. Стадник Л.Л., Шальопа О.Ю., Носик О.В.)
4. Клінічна семіотика поєднаної кардіотиреоїдної патології при дії низьких доз іонізивного випромінення у професійних умовах (Кулініч В.С.)

Додаткова інформація
З питань участі у виставці охорони здоров'я MEDICAEXPO:
Тел.: +380 (44) 526-93-09,526-92-97
E-mail: med@lmt.kiev.ua    З питань участі у Форумі,
MEDZoom, InnovationZone:
Тел.: +380 (44) 526-90-25, 361-07-21
E-mail: marketing@lmt.kiev.ua