Главная » Оренда і державні закупівлі » Оренда » 09.09.2009 - Інформація про результати проведення конкурсу на право оренди державного майна

09.09.2009 - Інформація про результати проведення конкурсу на право оренди державного майна

За результатами конкурсу, проведеного 26.08.09 р. (інформацію було опубліковано в газеті “Слобідський край” від 05.08.09 р. №89-90 (21278-21279), а також розміщено на веб-сайті  ДУ “Інститут медичної радіології ім. С.П. Григор’єва АМН України”  украінською і російською мовами, прийнято рішення укласти договір оренди з переможцями конкурсу, а саме: П - ФО Елоян Г.М.

П - ФО Єлоян Г.М..  приймає в користування бетонний майданчик  загальною площею 17,5 кв.м., розташований ліворуч від центрального фасаду головного корпусу інституту, з метою розташування  торговельного кіоску для роздрібної торгівлі продовольчим асортиментом, тютюновими виробами та іншими видами оптової торгівлі.

Державне майно розташоване за  адресою: м.Харків, вул.Пушкінська 82, та перебуває на балансі Державної установи “Інститут медичної  радіології ім. С.П. Григор`єва   Академії медичних наук України”.

 

 

Голова конкурсної комісії.                                                                     

Головний лікар                                                                                Васильєв Л.Я.

Соцсети

 

Новости и события

Украинский Радиологический Журнал

ФотоархивСмотреть архив

Grigoriev

С. П. Григорьев