Головна » ДІАГНОСТИЧНІ ПІДРОЗДІЛИ » КОНСУЛЬТАТИВНО-ДІАГНОСТИЧНИЙ ВІДДІЛ » Кабінет функціональної діагностики

Кабінет функціональної діагностики

Толкачов Юрій Анатолійович
Завідувач кабінету
Толкачов Юрій Анатолійович
лікар-терепевт вищої категорії
Контактна інформація: тел. (057) 725-50-98, e-mail: imr@ukr.net
Години прийому: понеділок – п'ятниця, з 12 до 15 години

 

Кабінет функціональної діагностики є одним із діагностичних підрозділів клініки інституту. Як окремий підрозділ кабінет існує з 1989 року. В кабінеті проводяться дослідження стану серцево-судинної та дихальної систем пацієнтів, які перебувають на обстеженні та різних етапах лікування в клініці інституту, а також в рамках науково- дослідної діяльності інституту, з метою вивчення об’єктивних показників і функціональних резервів організму, а також ранньої діагностики різноманітних захворювань і патологічних станів.

Кабінет має сучасне медичне обладнання для проведення електрокардіографії із застосуванням функціональних навантажень і медикаментозних проб: стаціонарні та переносні електрокардіографи провідних виробників (Schiller, Mortara) з комп’ютерною обробкою даних, системи комп’ютерної діагностики для проведення Холтерівського моні торування електрокардіограми, оцінки стану вегетативної регуляції організму, та дослідження функції зовнішнього дихання.

В кабінеті працюють дві медичні сестри, які отримали кваліфікаційну підготовку з функціональної діагностики, лаборант, та молодша медична сестра. Очолює кабінет лікар вищої категорії Толкачов Юрій Анатолійович. Кабінет функціональної діагностики у 2022 році пройшов атестацію і отримав сертифікат на проведення вимірювань у сфері поширення державного метрологічного контролю відповідно до галузі атестації.

Обстеження проводяться за направленням лікарів стаціонару або консультативної поліклініки інституту.

Контактний телефон: (057) 725-50-98