Головна » Новини та події » Конференції » V ЮВІЛЕЙНИЙ МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ «Інновації в медицині – здоров’я нації»

V ЮВІЛЕЙНИЙ МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ «Інновації в медицині – здоров’я нації»

Шановні колеги, науковці, викладачі, аспіранти та студенти!

 Запрошуємо Вас на знакову подію в житті медичної спільноти, яка щорічно збирає понад 16 000 спеціалістів з усіх регіонів України та зарубіжних відвідувачів

V ЮВІЛЕЙНИЙ МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ

«Інновації в медицині – здоров’я нації»

Дата проведення:

14-16 жовтня 2014 року

Місце проведення:

Україна, м. Київ, вул. Салютна 2-Б,
ВЦ «КиївЕкспоПлаза», павільйон №3

Організатори:

Національна академія медичних наук України,
Національна академія наук України,
Компанія LMT

Офіційна підтримка:

Кабінет Міністрів України,
Комітет Верховної Ради України
з питань охорони здоров'я,
Міністерство охорони здоров’я України,
Державна служба України з лікарських засобів

За участі:

140 медичних асоціацій,
громадських об’єднань та організацій

15 вищих навчальних закладів

3 медичних академій післядипломної освіти

150 спеціалізованих видань України,
СНГ і зарубіжжя

360 спеціалізованих інтернет-ресурсів

Офіційна мова:

Українська, російська, англійська

Умови участі:

Участь для спеціалістів – безкоштовна.
Реєстрація обов’язкова.

Науково-практична програма Форуму

ІІІ МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ КОНГРЕС

«Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров’я України»,

який внесено до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів і науково-практичних конференцій, що проводитимуться в 2014 році, затверджений МОЗ України та НАМН» (розділ «Конгреси» № 5, ст. 8; інформаційний лист про зміну дати Конгресу № 5-ф-2014).

Конгрес – міжнародна міждисциплінарна платформа для підвищення кваліфікації, навчання, обміну досвіду та конструктивного діалогу науковців, практикуючих лікарів та експертів різних сфер медицини. Конгрес відкриває перед учасниками можливість брати участь у численних науково-практичних заходах, конференціях, семінарах, лекціях та круглих столах.

Для спеціалістів з медичної радіології, радіаційних онкологів проходять науково-практичні заходи, що передбачають розгорнуті доповіді експертів на актуальні і проблемні питання профільної області та проведення унікальних майстер-класів.

Для спеціалістів даної сфери відбудеться семінар «Питання радіаційної безпеки в рентгенодіагностиці». На заході з доповідями виступатимуть фахівці ДУ «Інститут медичної радіології ім. С.П. Григор'єва НАМН України» і Українського суспільства радіаційних онкологів.

Провідні вчені ДУ «Інститут ядерної медицини та променевої діагностики НАМН України» і Асоціації радіологів України організовують конференцію «Актуальні проблеми променевої діагностики».

Національний інститут раку разом з Харківською медичною академією післядипломної освіти і клінічною лікарнею «Феофанія» Державного управління справами проводять науково-практичну конференцію за міжнародної участі «Інноваційні технології променевих методів дослідження в онкології».

Крім того, для фахівців з медичної радіології передбачені практичні заходи.

Зокрема, ДУ «Національний науковий центр радіаційної медицини НАМН України» влаштовує майстер-клас «Сучасні можливості індивідуального дозиметричного контролю в світлі завдань радіаційного захисту медичного персоналу».

За підтримки Асоціації радіологів України і Української Асоціації фахівців ультразвукової діагностики для лікарів, спеціалістів УЗД, фахівців з радіології і рентгенології організовано спеціальну школу ультразвукової та функціональної діагностики.

Школа – виняткова можливість протестувати сучасну медичне обладнання і отримати кваліфіковану консультацію від професіоналів у рамках зони майстер-класів MEDZoom.

Традиційно в зоні майстер-класів MEDZoom проходитимуть :

• ШКОЛА ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

• УКРАЇНСЬКА ЛАБОРАТОРНА ШКОЛ

• МІЖНАРОДНА ШКОЛА З РЕАБІЛІТАЦІЙНОЇ ТЕРАПІЇ
• ШКОЛА ендоскопічної хірургії
• УКРАЇНСЬКА ШКОЛА МЕДСЕСТРИНСТВА

Всього, у рамках Конгресу, передбачено проведення понад 50 науково-практичних заходів та більше 600 доповідачів-експертів галузі охорони здоров'я України і зарубіжних спікерів.

Учасники Конгресу отримають спеціальні дипломи та сертифікати про підвищення кваліфікації. Ознайомитись із відкритими презентаціями інноваційних розробок галузі охорони здоров'я спеціалісти зможуть в InnovationZone.

Під час проведення Форуму та Конгресу будуть працювати виставки. Міжнародна виставка охорони здоров'я – MEDICAEXPO буде представлена повним спектром обладнання, техніки, інструментарію, предметів медичного призначення вітчизняного та закордонного виробництва. PHARMAEXPO Міжнародна фармацевтична виставка, це лікарські препарати, парафармацевтична продукція, товари медичного призначення, лікувальна косметика, комплексне оснащення аптек, послуги для фармацевтичного ринку.

Будемо раді бачити Вас та Ваших колег на визначній події галузі охорони здоров’я – МІЖНАРОДНОМУ МЕДИЧНОМУ ФОРУМІ ТА КОНГРЕСІ.

 

З повагою,

Оргкомітет V Ювілейного Міжнародного медичного форуму

«Інновації в медицині – здоров’я нації»,

ІІІ Міжнародного Медичного Конгресу

«Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров’я України»

Детальна інформація:

Тел.: +380 (44) 526-92-89

E-mail: congress@medforum.in.ua

www.medforum.in.ua 

https://www.facebook.com/InternationalMedForum

https://vk.com/medforum_ua

https://twitter.com/Medforum_ua

https://www.linkedin.com/company/international-medical-forum

IMF